Om oss
b-s-2172-l.jpg
Vi är två nollåttor, den ena med rötter i Medelpad och Hälsingland, som flyttade från Stockholm 2002 för en mer naturlig tillvaro på landsbygden. Nu ägnar vi oss åt djurhållning i liten skala, odlar egna grönsaker och försöker att leva i harmoni med vår omgivning. Det kanske låter bekymmersfritt, men har visat sig vara inte helt lätt alla gånger. Som väl är har vi fått både hjälp och uppmuntran av våra nya grannar, nyfunna samt gamla goda vänner och sist men inte minst "kära släkten".

Nu är inte djurhållning och grönsaksodling hela sanningen med vårt lantliv, vi har också haft alternativt semesterboende för turister. Det har inneburit att vi fått möta många trevliga människor på resande fot, somliga mer minnesvärda än andra, till exempel det tyska par som mellanlandade hos oss efter en regnblöt semester i Norge.


Silvia och Rüdiger från Bergneustadt   

En annan minnesvärd gäst var den släktforskande mannen som lånade en av våra cyklar och på den tog sig runt bygden för att leta efter sina rötter. Varje dag tillryggalade han en ny sträcka och hade till och med tagit sig ända upp till Flataklocken.


Folke från Stockholm  


1_0496-l.jpg
Utsikt från sveriges geografiska mittpunkt
Flataklocken